Er kunnen zich in uw leven of carrière gevallen hebben voorgedaan waarin uw dag begint met een harde schijfcrash of een fysieke geheugendump. Als het je nog niet is overkomen, kan het op elk moment gebeuren en je volledig onverwachts betrappen. Het kan erg frustrerend zijn om alle belangrijke gegevens, die geweldige presentaties, klantenoverzichten, portfolio, 3 jaar onderzoek enz. Te verliezen. Als u gegevensherstelsoftware op uw pc installeert, kunt u alle verloren gegevens terughalen. Een computer is geen perfecte machine en de angst voor gegevensverlies is reëel. Daarom gaan we enkele tips en nuttige informatie over software voor gegevensherstel met u delen.

Gegevensherstel is belangrijk omdat de meeste gegevens op uw pc of laptop waardevol zijn. Maar wat is gegevensherstel? Het is het ophalen van bijna alle gegevens die per ongeluk van uw computer zijn verwijderd of zijn gewist vanwege een harde-schijffout, virusaanval of slecht script. U kunt DOS-opdrachten gebruiken om gegevens op te halen, maar het is slechts gedeeltelijk herstel. Dus de beste oplossing is om software voor gegevensherstel te hebben die de volledige gegevens kan ophalen of het verlies ongedaan kan maken.

De meeste op de markt beschikbare software voor gegevensherstel kan gegevens herstellen van beschadigde bestandssystemen zoals Windows (FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5), Unix (UFS, EAFS, HTFS, VxFS, FFS), Linux (Ext2, Ext3, JFS, ReiserFS), Apple Macintosh (HFS, HFS +) en Novell Netware (NWFS, Net386, NSS). De software voor gegevensherstel kan ook gegevens herstellen van corrupte toegangsdatabases, corrupte zip-bestanden, Word-documenten en Excel-bestanden.

Er zijn veel bedrijven die gegevensherstelservices verkopen, maar er zijn veel merken die gegevensherstelsoftware verkopen. Soms kan het moeilijk zijn om te beslissen welk product volledig aan uw behoefte of eisen zal voldoen. Een dergelijke software voor gegevensherstel is The Undelete 3.1.1. De meest opvallende punten van de software zijn dat deze gebruiksvriendelijk is en een krachtig back-upprogramma voor Windows 95 / 98ME / NT / 2000 / XP kan bieden. Deze software voor gegevensherstel kan werken met FTP, lokale netwerken en zelfs CD-R / W. Het is nuttige software voor gegevensherstel die krachtige algoritmen en methoden toepast en bestanden kan herstellen die beschadigd, verloren of verwijderd zijn door een stroomstoring, programmafouten of virusaanvallen.