Hoge kosten, dat is de nachtmerrie van elke student. Daarom is het vanaf nu gedaan met hoge kosten voor laptops en de benodigde software. Benieuwd? Lees dan vlug verder voor meer info! 

Laptops huren aan goedkope prijzen 

Wanneer je als student kosten kan besparen op vlak van studiemateriaal zoals laptops, tablets en de bijhorende software, dan is de interesse meestal snel gewekt. Dankzij laptopshuren.nl kan je ook een laptop huren in plaats van hem te moeten aankopen. Tegen democratische prijzen een laptop huren, zorgt voor een enorme besparing voor studenten. Je krijgt er bovendien ook nog eens de gepaste en juiste software bij, zodat je meteen van start kan gaan met jouw toestel. 

 

Afbeelding Gratis stockfoto met apparaat, binnen, binnenshuis

De nodige software huren 

Zonder software op de laptop, kan je natuurlijk niet van start met het toestel. Daarom kan je bij laptopshuren.nl de nodige software huren, zodat je meteen van start kan. Je kan bovendien zelf kiezen voor hoelang je de laptop met software wil huren en je hangt niet vast aan een of andere minimum huurtermijn. Zo kan je er al voor kiezen om een laptop te huren voor 1 dag! 

 

Gratis stockfoto met Afro-Amerikaans, anoniem, apparaatje

Huren aan democratische prijzen 

Laptops te huur aan democratische prijzen, dat is waar laptopshuren.nl voor staat. Je kan verschillende soorten laptops huren, waardoor de prijzen natuurlijk wel verschillen. Maar een budget laptop heb je al voor 12,5 euro voor 1 dag. Kies je ervoor om de laptop langer te huren, dan zijn de vervolgdagen aan 2,75 euro per dag. Echt een democratische prijs voor het huren van een perfect werkend toestel!